Χορηγοί

Αρχική » Χορηγοί

ΓΣ Λαμία: Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας

ΧΟΡΗΓΟΙ ΓΣ ΛΑΜΙΑ 2015-16
 
   Μήνυμα Προέδρου ΓΣ Λαμία στον επιχειρηματικό κόσμο:

Αγαπητοί φίλοι
 
Η Διοίκηση του Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ στην Προσπάθεια που καταβάλλει εδώ και χρόνια για τη διατήρηση της Ομάδος Ανδρών του Συλλόγου μας στη μεγάλη κατηγορία της VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ, μέσα από το παρόν έντυπο και σε συνέχεια των ενεργειών μας που προηγήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και είχαν ως στόχο την ανάπτυξη ευρύτερων συνεργασιών με χορηγούς και επιχειρηματίες τηs πόληs μας, σας απευθύνει μια καινούργια πρόσκληση για ενεργό συμμετοχή στις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.
 
Στόχος μαs είναι μέσα από τους δύσκολους καιρούς που ταλανίζουν τη χώρα μας και τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας, να βρούμε ένα κοινό τόπο συνεργασίας που δεν Θα επιβαρύνει περισσότερο τα ήδη βεβαρημένα οικονομικά μεγέθη κάθε επιχείρησης που Θα έλθει δίπλα μας και θα αποφασίσει να υποστηρίξει τη μεγάλη μας προσπάθεια. Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο δύσκολοι καιροί είναι σήμερα για τις επιχειρήσεις και τον κάθε πολίτη της χώρας μαs. Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο μεγάλη προσπάθεια χρειάζεται για τη διατήρηση και συντήρηση των κεκτημένων - αν αυτό είναι δυνατό - ή έστω την ελαχιστοποίηση των οικονομικών ζημιών κάθε επιχείρησης. Γνωρίζουμε επίσης ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία και η ανάπτυξη για την οποία όλοι μας ομιλούν, δεν μπορεί να ευδοκιμήσει και να φέρει αποτέλεσμα αν δεν προσπαθήσουμε και δεν αγωνισθούμε περισσότερο.
 
Ο Αθλητισμός τον οποίο εμείς υπηρετούμε εδώ και πολλά χρόνια αγαπητοί φίλοι, θα μπορούσε να πει κανείς ότι σήμερα είναι πολυτέλεια. Όμως αυτό αν πράγματι ειπωθεί δεν είναι τίποτα άλλο από την αποφυγή τηs κοινωνικής ευθύνης που πρέπει να έχει ο καθένας μαs απέναντι σε αυτό που αποτέλεσε και αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της ιστορίας μας (Αθλητισμός – Πολιτισμός). Ιστορία την οποία εμείς συνεχίσαμε και συνεχίζουμε αποζητώντας νέες προοπτικές και συνεργασίες ανάλογα με τους καιρούς.
 
Η ιστορία του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ γράφεται από το έτος 1976 έως σήμερα. Η πρόσφατη ιστορία του Συλλόγου μας έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες, χαρές και λύπες, συγκινήσεις, αναγνώριση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μαs (φίλαθλοι – υποστηρικτές - χορηγοί). Έχει επίσης να επιδείξει υγιές αγωνιστικό και αθλητικό περιβάλλον και ανυπαρξία περιστατικών βίας. Αυτή είναι η εικόνα που παλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια να διατηρήσουμε, με τις ελλείψειs μαs, τα προβλήματά μας, τα λάθη μαs αλλά νομίζουμε ότι τελικά τα έχουμε καταφέρει. Πρέπει όμως και οφείλουμε να τα καταφέρουμε και στο μέλλον. Στην προσπάθειά μας αυτή εμείς σας προτείνουμε με το παρόν έντυπο τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να σταθείτε δίπλα μας.
 
Η επιλογή ανήκει αποκλειστικά στον καθένα από εσάς ανάλογα με αυτό που μπορεί να δαπανήσει και να μας προσφέρει χωρίς να επαυξήσουμε υπερβολικά τον προϋπολογισμό του.
 
Αγαπητέ φίλε επιχειρηματία και συμπολίτη. Η απόφαση είναι δική σου. Η ομάδα μας είναι της πόλης μας και είναι και δική σου. Η Διοίκηση του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ με τη βοήθειά σου μπορεί να τα καταφέρει.
 
Χρήστος Καρβούνης
Πρόεδρος Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ

Go to top